Prosessen

Drøm/Ide

Alt starter med din idé om å realisere boligdrømmen. Du kan allerede forestille deg følelsen av å åpne døren til ditt nye hjem. Tiden er inne. Neste skritt er å dele dine tanker med oss. Med en uforpliktende samtale utforsker vi dine muligheter. Er ditt hjem allerede bygget, eller må vi starte på tegnebrettet? I fellesskap skal vi finne frem til den optimale løsningen ut i fra dine behov. Hvis du fortsatt føler deg sikker, fortsetter vi prosessen.

Beslutning

Neste steg består av å komme frem til mer detaljerte ønsker. Som eksempelvis valg av bad- og kjøkkeninnredning, gulv- og veggbekledning, dører, vinduer, og andre sentrale deler som hører til i et hjem. Etter at vi har skissert ditt nye hjem, vil vi utarbeide et tilbud med totaloversikt over samtlige kostnader. Hvis du foretar beslutningen om å begynne, inngår vi en kjøpskontrakt. Deretter order Flaget alt av søknader, dispensjoner, byggetillatelse og lignende. Det skal du slippe å tenke på.

Vi bygger

I det alle godkjenninger er på plass, og vi er enige om at alt er som det skal, starter vi byggefasen. Underveis sørger vi for tett oppfølging. Byggelederen blir din primærkontakt – alltid tilgjengelig for spørsmål og innspill.

Overtakelse

Vi er i mål. Drømmen har blitt til et virkelig hjem. Vi fyller ut overtakelsesprotokollen og avtaler eventuelle justeringer. For selv om boligen nå er din, forsvinner vi ikke helt av den grunn. Flaget kommer til å være tilgjengelige og behjelpelige, så ikke nøl om du har spørsmål. For oss har  kundeforholdet akkurat startet når prosjektet er ferdig. Vi står for varig kvalitet.