Om Flaget

Ny drakt, samme fundament

Flaget er resultatet av en omprofilering av flere bedrifter, deriblant Tømrer Sigurd Flaget AS. I så måte strekker selskapets historie seg tilbake til 1995. Siden den gang har vi utviklet oss enormt. I dag fremstår Flaget som en solid aktør i byggebransjen med flere bein å stå på. Tyngden ligger fortsatt på tømrersiden, men nye satsningsområder gjør at vi kan kan være med deg hele veien - fra idé til du har nøkkelen i hånden.

Varig kvalitet

Felles for alle våre tjenester er løftet om Varig Kvalitet. Enten det dreier seg om en enkel prosjekttegning eller et omfattende byggeprosjekt, skal kvaliteten gjennomsyre arbeidet vi utfører. Samtidig skal vi skape varige løsninger som tåler tidens tann. Ved å kombinere bærekraftige materialer med solid erfaring, garanterer vi løsninger med permanent levetid.

Vi ligger i forkant

Vi lever i en verden som er i stadig endring. Vår bransje er intet unntak. Derfor streber vi etter å tilpasse oss etter fremtidens krav og forventninger. Gjennom kontinuerlig kompetanseutvikling og en genuin interesse for nye løsninger, sørger vi for å ligge i forkant. Dette sikrer deg en oppdatert og tilpasningsdyktig samarbeidspartner – klar til å angripe dine utfordringer.

 

Ta kontakt